Bouwkundig Projectleider Food Retail

Omschrijving

BOUWKUNIDG PROJECTLEIDER FOOD RETAIL

Fulltime ž| Amstelveen (on the road)


Wie een keer bij New York Pizza heeft besteld of gegeten, merkt meteen dat alles bij ons draait om smaak. Niet voor niets is New York Pizza al sinds de oprichting in 1993 dé smaakmaker van Nederland, met inmiddels meer dan 210 vestigingen. Vanuit ons hoofdkantoor in Amstelveen ondersteunen we de vestigingen en zijn we constant bezig om beter te worden en verder te groeien.

Vanwege onze sterke groei als franchiseorganisatie de afgelopen jaren en de groei welke wij nog voor ogen hebben in binnen- en buitenland (Nederland, Duitsland en België), alsmede het verbouwen van winkels naar het laatste winkel design, zijn wij opzoek naar een Bouwkundig Projectleider Food Retail die ons hierbij gaat helpen.


Wat ga je doen?

Als Bouwkundig Projectleider Food Retail ga je je bezig houden met de begeleiding van de bouw van nieuwe winkels en verbouwing van bestaande winkels. Jij zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt van begroting tot aan de oplevering. Je schakelt met de franchisenemer, architect en de interne organisatie en bent betrokken bij het gehele proces. Daarbij ben je op de hoogte van de meest actuele wet- en regelgeving.

Wij willen flink gaan groeien de aankomende jaren, waarbij de focus ligt op de landen Nederland, België (Vlaanderen) en Duitsland (Noordrijn-Westfalen).


Wat ga je daarmee bereiken?

Als jij je functie met veel plezier en succes weet uit te voeren, dan kunnen we blijven groeien en het aantal mooie winkels jaar op jaar weer vergroten. Jij helpt franchisenemers met een pizzahart en tomatensaus in hun aderen om hun eigen pizzadroom te verwezenlijken door hen te ondersteunen in de bouwprocessen. Zo veroveren we mede dankzij jouw inzet de wereld met onze heerlijke pizza’s!

Vereisten

Wat zoeken we in jou?

Wij hechten veel waarde aan onze mensen, we vinden het dan ook belangrijk dat nieuwe collega’s goed bij ons team en bedrijf passen. Wij zijn ambitieus en ondernemend; heb je een mooi idee? Go for it! Hiërarchie is bij ons niet belangrijk, de deur staat altijd open voor elkaar en iedereen kent elkaar bij naam. Voor deze functie is het verder belangrijk dat je:

 • Secuur bent;
 • Ervaring hebt in de begeleiding van bouwprojecten in de (food) retail;
 • Goed kunt schakelen met verschillende partijen;
 • Geen 9-5 mentaliteit hebt;
 • Er van houdt om veel te reizen naar de verschillende bouwprojecten.


Wat krijg je van ons?

Ons pizzadeeg is lekker, maar met de toevoeging van de beste ingrediënten wordt het alleen maar beter. Deze toppings hebben we voor jou:

 • Geld uiteraard, want ook jij moet eten. Om nog extra tegemoet te komen in die eerste levensbehoefte krijg je 25% korting op al je bestellingen bij New York Pizza.
 • Een sterk team. Dat geldt voor het hele bedrijf, en ook jouw team is er zeker één om over naar huis te schrijven. Samen met Bastin, Fleur, Geertje, Sander, Sarah, Steffen, William en Wout vorm je het Development team.
 • 25 verlofdagen + kans op drie bonus verlofdagen.
 • Bedrijfsauto, laptop en iPhone.
 • Pensioenregeling en collectieve ziektekostenregeling.
 • Gezamenlijke lunch, regelmatig met pizza proeven.
 • Hele gezellige borrels en feestjes. Zo gingen we al eens met het hele team naar Ibiza en vierden we ons 25-jarig bestaan in het Scheepvaartmuseum.
 • Work hard, play hard. Voor de ontspanning hebben we een basketbalmachine, flipperkast, tafeltennistafel en binnenkort ook onze eigen gym!


Interesse?

Solliciteer direct of neem contact op met Steffen van Dijk (Directeur Franchise & Development) via steffen.van.dijk@newyorkpizza.nl als je eerst meer informatie wil.

Dit is onze procedure voor alle sollicitanten die matchen met onze vacatures:

 1. Jij solliciteert, top! Je ontvangt een bevestiging zodat je weet dat we je sollicitatie hebben ontvangen.
 2. Wij bellen jou, om even telefonisch kennis te maken met je en je uit te nodigen voor een gesprek bij ons op kantoor.
 3. Je komt langs voor een eerste gesprek, waarin wij én jij kunnen aftasten of die match er echt is.
 4. Je komt nog een keer langs voor een gesprek, zodat we er echt zeker van zijn dat we bij elkaar passen.
 5. Je ontvangt van ons een aanbod, nu zijn we heel dichtbij!
 6. Je gaat op assessment, de laatste check of wij de ware zijn voor jou en jij voor ons. Ondertussen bellen wij een referent die jij hebt opgegeven.
 7. YEAH! We zijn er uit, we gaan samenwerken. Nu gaat het avontuur pas echt beginnen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.