Commercial Assistant

Omschrijving

Fulltime Commercial Assistant in de wereld van pizza!

Onze deegfabriek en totaalleverancier, Euro Pizza Products, is een groeiend bedrijf met een focus op de lange termijn en met ambitie om over de hele wereld te leveren. Om deze reden is er in het hechte salesteam een positie vrij gekomen voor een Commercial Assistant.


Wat ga je doen?

Als commercieel assistent ondersteun jij de accountmanagers in hun werkzaamheden. De accountmanager belt jou op, hij heeft zojuist een telefoontje gekregen van een groothandel uit de Malediven waar hij al een tijdje contact mee heeft. Deze nieuwe klant wil 20.000 kilo deeg per jaar gaan afnemen, yes! Ons bloed gaat altijd sneller stromen als we een nieuwe klant mogen toevoegen aan de portefeuille. De accountmanager vraagt aan jou of je wil onderzoeken welke documenten we nodig hebben om deeg en vleestoppings te exporteren naar de Malediven. Aan jou de taak om dit te coördineren.


Als commercieel assistent zorg jij dat alles van A-Z voor klanten geregeld wordt. In je takenpakket behoort het opstellen van exportdocumenten, klachtenbehandeling, pizzabaktrainingen verzorgen op locatie bij nieuwe klanten, ondersteuning bieden bij klantbezoeken en de zoektocht naar nieuwe afzetmarkten staat altijd centraal. Daarnaast werken wij met een nieuw CRM systeem dat verder ingericht wordt.

Maar we verwachten ook een neusje voor marketing van je. Nieuwsbrieven en business-to-business teksten moeten worden opgesteld, LinkedIn moet worden bijgehouden en regelmatig zijn er folders, brochures en flyers die ontworpen moeten worden. Ook willen we volgend jaar een nieuwe website lanceren. Iemand die het leuk vindt om creatief te zijn is dus meer dan welkom hier!

 

Maar wie is Euro Pizza Products eigenlijk?

In 1993 is Euro Pizza Products (EPP) opgericht als groothandel en deegfabrikant van New York Pizza. Sinds de start is het klantenportfolio van EPP uitgebreid naar retailers, cateraars, vliegvelden, de Jamie Oliver Restaurant Group en nog meer. EPP is nog altijd de exclusieve leverancier van New York Pizza. In een gloednieuwe fabriek wordt het essentiële onderdeel van de pizza geproduceerd. Om klanten een totaaloplossing te kunnen bieden, heeft EPP tevens pizzasaus, kaas, toppings en verschillende pizza bodems in het portfolio. De klanten bevinden zich inmiddels in meer dan zeventien landen binnen en buiten Europa en er is een grote ambitie om dit de komende tijd te blijven uitbouwen!

Vereisten

Last but certainly not least: wat hebben wij jou te bieden?

 • Wij bieden een functie binnen een succesvol, dynamisch en informeel bedrijf;
 • Een marktconform basissalaris;
 • Je krijgt een mobiele telefoon en laptop;
 • Een uitdagende functie voor 5 dagen in de week;
 • Veel ruimte voor initiatief en ideeën;
 • Dagelijks een heerlijke lunch en de hele dag door vers fruit (en uiteraard ook af en toe pizza).


Wat verwachten we van jou?

Wat we voorop willen stellen is dat jij een match bent met ons bedrijf en jouw collega’s. Dat betekent vanzelfsprekend dus ook dat jij een echte foodie bent; je bent gek op pizza’s en de bijbehorende producten die je onze relaties biedt en weet dit ook uit te stralen! Herken jij jezelf ook in de volgende punten?

 • Goede beheersing van de Engelse taal is een vereiste aangezien Euro Pizza Products veel internationale klanten in portefeuille heeft. Daarnaast is de beheersing van een tweede vreemde taal een pré;
 • Iemand die HBO afgestudeerd is in economische richting;
 • 36-40 uur per week;
 • Iemand die initiatief neemt en nieuwe markten wil ontdekken;
 • Je werkt graag samen in een teamverband.

Een assessment en referentiecheck maken deel uit van de selectieprocedure.


Interesse?

Herken jij in jezelf de ideale kandidaat? Solliciteer dan direct! 


Als je eerst meer informatie wil over de functie of Euro Pizza Products kun je contact opnemen met Leonie Schooten, Commercial Assistant bij Euro Pizza Products (T 020-3473888).