Content Marketeer

Omschrijving

Content Marketeer

Fulltime |ž Amstelveen


Wie een keer bij New York Pizza heeft besteld of gegeten, merkt meteen dat alles bij ons draait om smaak. Niet voor niets is New York Pizza al sinds de oprichting in 1993 dé smaakmaker van Nederland, met inmiddels meer dan 200 vestigingen. Vanuit ons hoofdkantoor in Amstelveen ondersteunen we de vestigingen en zijn we constant bezig om beter te worden en verder te groeien. We zoeken een Content Marketeer die ons hierbij gaat helpen.


Wat ga je doen?

Als Content Marketeer ga je je bezig houden met al onze social media en content creatie om onze (potentiële) klanten te bereiken met ons New York Pizza verhaal.


Opgesomd ga je, onder andere, de volgende dingen doen:

 • Het creatieproces van merk- en product gerelateerde content coördineren, content en tools beheren, zorgen voor consistent gebruik van de merk styleguide en de productfotografie coördineren.
 • Onze social media strategie ontwikkelen, de social content kalender beheren en zorgen voor uitvoering, onderzoek doen naar vergroting van bereik en engagement, en inzichten delen met het marketing team. Naast social media beheer je ook de content kalender voor de mailings die we meerdere keren per week uitsturen. Je zorgt ervoor dat deze passen bij het merk en stuurt hierbij op commercieel resultaat.
 • Ondersteunen bij en meedenken over onze PR strategie.


Wat ga je daarmee bereiken?

Als jij je functie met veel plezier en succes weet uit te voeren, dan weet jij ons verhaal over te brengen naar onze klanten via mooie stories, video’s en andere content. Dankzij jou maken we van iedere pizzalover en iedere (potentiële) klant een trouwe fan!

Vereisten

Wat zoeken we in jou?

Wij hechten veel waarde aan onze mensen, we vinden het dan ook belangrijk dat nieuwe collega’s goed bij ons team en bedrijf passen. Wij zijn ambitieus en ondernemend; heb je een mooi idee? Go for it! Hiërarchie is bij ons niet belangrijk, de deur staat altijd open voor elkaar en iedereen kent elkaar bij naam. Voor deze functie is het verder belangrijk dat je:

 • Alles weet over social media en social advertising;
 • Op de hoogte bent van ontwikkelingen in media en device gebruiksgedrag en verwante technologie;
 • Ervaring hebt in het aansturen van mediabureaus;
 • Creatief bent, out of the box denkt en een echte ‘doener’ bent.


Wat krijg je van ons?

Ons pizzadeeg is lekker, maar met de toevoeging van de beste ingrediënten wordt het alleen maar beter. Deze toppings hebben we voor jou:

 • Geld uiteraard, want ook jij moet eten. Om nog extra tegemoet te komen in die eerste levensbehoefte krijg je 25% korting op al je bestellingen bij New York Pizza.
 • Een sterk team. Dat geldt voor het hele bedrijf, en ook jouw team is er zeker één om over naar huis te schrijven. Samen met Alain, Anne, Caitlin, Daniëlle, Denise, Eva, Femke, Joost en Naomi vorm je het Marketing team.
 • 25 verlofdagen.
 • Reiskostenvergoeding, pensioenregeling en collectieve ziektekostenregeling.
 • Laptop en mobiele telefoon.
 • Gezamenlijke lunch, regelmatig met pizza proeven.
 • Opleidingsbudget.
 • Hele gezellige borrels en feestjes. Zo gingen we al eens met het hele team naar Ibiza en vierden we ons 25-jarig bestaan in het Scheepvaartmuseum.
 • Work hard, play hard. Voor de ontspanning hebben we een basketbalmachine, flipperkast, tafeltennistafel en binnenkort ook onze eigen gym!


Interesse?

Solliciteer direct of neem contact op met Joost Geurtsen (Directeur Marketing) via joost.geurtsen@newyorkpizza.nl of 06-22485147 als je eerst meer informatie wil.

Dit is onze procedure voor alle sollicitanten die matchen met onze vacatures:

 1. Jij solliciteert, top! Je ontvangt een bevestiging zodat je weet dat we je sollicitatie hebben ontvangen.
 2. Wij bellen jou, om even telefonisch kennis te maken met je en je uit te nodigen voor een gesprek bij ons op kantoor.
 3. Je komt langs voor een eerste gesprek, waarin wij én jij kunnen aftasten of die match er echt is.
 4. Je komt nog een keer langs voor een gesprek, zodat we er echt zeker van zijn dat we bij elkaar passen.
 5. Je ontvangt van ons een aanbod, nu zijn we heel dichtbij!
 6. Je gaat op assessment, de laatste check of wij de ware zijn voor jou en jij voor ons. Ondertussen bellen wij een referent die jij hebt opgegeven.
 7. YEAH! We zijn er uit, we gaan samenwerken. Nu gaat het avontuur pas echt beginnen.

BELANGRIJK – BIJZONDERE SITUATIE IN VERBAND MET CORONA-VIRUS

In verband met de bijzondere situatie waar we ons momenteel allemaal in bevinden, kan het zijn dat de sollicitatieprocedure anders verloopt dan gebruikelijk. Het kan bijvoorbeeld wat langer duren voordat je een reactie ontvangt op je sollicitatie. Daarnaast zorgen we ervoor dat ieders veiligheid en gezondheid voorop staat, en proberen we zoveel mogelijk te werken met video bellen.

We hopen op je begrip hiervoor!


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.