Coordinator Lead Generation & Content

Omschrijving

Coordinator Lead Generation & Content

Fulltime ž- Amstelveen

Everyone wants a piece of our pizza pie! Bij New York Pizza & Euro Pizza Products draait alles om pizza; Euro Pizza Products is de specialist voor deeg- en pizzaproducten voor de foodservice markt in Europa. Wij zijn totaal leverancier voor New York Pizza en leveren aan een breed scala van klanten binnen en buiten Europa. Wie een keer bij New York Pizza heeft besteld of gegeten, merkt meteen dat alles bij ons draait om smaak. Niet voor niets is New York Pizza al sinds de oprichting in 1993 dé smaakmaker van Nederland, met inmiddels meer dan 200 vestigingen. Vanuit ons kantoor in Amstelveen leiden we alles in goede banen en zoeken we continue naar nieuwe kansen.

We zoeken een Coordinator Lead Generation & Content die ons hierbij gaat helpen.


Wat ga je doen?

Als Coordinator Lead Generation & Content ga je je bezighouden met het opzetten van marketingprogramma’s en het creëren van content om nieuwe klanten te werven en huidige klanten te helpen groeien.

Opgesomd ga je, onder andere, de volgende dingen doen;

 • Je begrijpt dat het als Coordinator Lead Generation & Content allemaal begint met een doordacht marketingplan, waarvoor je je vastbijt in de wereld van pizza en zijn meest belangrijke ingrediënt; deeg. Hiervoor ga je het creatieproces van merk- en product gerelateerde content coördineren, content en tools beheren, zorgen voor consistent gebruik van het merk en de productfotografie coördineren.
 • Je zet marketingprogramma's op voor de acquisitie van nieuwe klanten en het behoud van bestaande. Je managet ook alle kanalen voor je campagnes, zoals de website, content, social, direct mail, events en PR.
 • Verder zorg jij ervoor dat het budget optimaal wordt ingezet, voor maximale impact per gespendeerde euro. Het inspireren en motiveren van interne stakeholders door regelmatig updates van je activiteiten en resultaten te presenteren is ook één van je taken.
 • Daarnaast ga je ook samenwerken met onze collega’s van New York Pizza. Nadat je de website van Euro Pizza Products hebt opgezet, ga je de website van New York Pizza Duitsland en België onderhouden. Daarom is het een pre als je Duits spreekt.


Wat ga je daarmee bereiken?

Als jij je functie met veel plezier en succes weet uit te voeren, dan zorg jij ervoor dat de gecreëerde content samen met je opgezette plannen gaat resulteren in New Business voor onze deegfabriek. Dit ga je samen met de International Accountmanagers doen. De baan biedt een leuke afwisseling, je switcht tussen B2B en B2C marketing. Je bent bezig om content te maken waarmee je nieuwe leads binnenhaalt, daarnaast werk je mee bij de grootste Nederlandse pizzaketen en zorg je ervoor dat de content van New York Pizza perfect gepresenteerd is op de platforms in Duitsland en België.

Vereisten

Wat zoeken we in jou?

Wij hechten veel waarde aan onze mensen, we vinden het dan ook belangrijk dat nieuwe collega’s goed bij ons team en bedrijf passen. Wij zijn ambitieus en ondernemend; heb je een mooi idee? Go for it! Hiërarchie is bij ons niet belangrijk, de deur staat altijd open voor elkaar en iedereen kent elkaar bij naam. Voor deze functie is het verder belangrijk dat je:

 • Minimaal HBO-opleidingsniveau hebt, richting commerciële economie, marketingmanagement of een andere opleiding aangevuld met marketing(communicatie);
 • Minimaal twee jaar relevante werkervaring hebt;
 • Markt- en klantgericht bent;
 • Ervaring hebt met het opzetten van content campagnes ten behoeve van SEO en lead generation;
 • Foutloos Nederlands spreekt en schrijft en je ook in het Engels je weg weet te vinden. Beheersing van de Duitse taal is een pre.


Wat krijg je van ons?

Ons pizzadeeg is lekker, maar met de toevoeging van de beste ingrediënten wordt het alleen maar beter. Deze toppings hebben we voor jou:

 • Geld uiteraard, want ook jij moet eten. Om nog extra tegemoet te komen in die eerste levensbehoefte krijg je 25% korting op al je bestellingen bij New York Pizza.
 • Sterke teams. Dat geldt voor het hele bedrijf, en ook jouw teams zijn zeker om over naar huis te schrijven, namelijk het NYP marketingteam en het EPP salesteam!
 • 25 verlofdagen.
 • Reiskostenvergoeding, pensioenregeling en collectieve ziektekostenregeling.
 • Gezamenlijke lunch, regelmatig met pizza proeven.
 • Opleidingsbudget.
 • Hele gezellige borrels en feestjes. Zo gingen we al eens met het hele team naar Ibiza en vierden we ons 25-jarig bestaan in het Scheepvaartmuseum.
 • Work hard, play hard. Voor de ontspanning hebben we een basketbalmachine, flipperkast, tafeltennistafel en onze eigen gym!


Interesse?

Solliciteer direct of neem contact op met Bo Haasbroek (Inkoop Management Assistent) via bo.haasbroek@europizzaproducts.nl of 06-29380865 als je eerst meer informatie wil.


Dit is onze procedure voor alle sollicitanten die matchen met onze vacatures:

 1. Jij solliciteert, top! Je ontvangt een bevestiging zodat je weet dat we je sollicitatie hebben ontvangen.
 2. Wij bellen jou, om even telefonisch kennis te maken met je en je uit te nodigen voor een gesprek bij ons op kantoor.
 3. Je komt langs voor een eerste gesprek, waarin wij én jij kunnen aftasten of die match er echt is.
 4. Je komt nog een keer langs voor een gesprek, zodat we er echt zeker van zijn dat we bij elkaar passen.
 5. Je ontvangt van ons een aanbod, nu zijn we heel dichtbij!
 6. Je gaat op assessment, de laatste check of wij de ware zijn voor jou en jij voor ons. Ondertussen bellen wij een referent die jij hebt opgegeven.
 7. YEAH! We zijn er uit, we gaan samenwerken. Nu gaat het avontuur pas echt beginnen.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.