Corporate Trainer

Omschrijving

Corporate Trainer

Fulltime ž| Amstelveen

 

Wie een keer bij New York Pizza heeft besteld of gegeten, merkt meteen dat alles bij ons draait om smaak. Niet voor niets is New York Pizza al sinds de oprichting in 1993 dé smaakmaker van Nederland, met inmiddels meer dan 200 vestigingen. Vanuit ons hoofdkantoor in Amstelveen ondersteunen we de vestigingen en zijn we constant bezig om beter te worden en verder te groeien. We zoeken een Corporate Trainer die ons hierbij gaat helpen.

 

Wat ga je doen?

Als Corporate Trainer ga je je bezig houden met het optimaal begeleiden van winkelopeningen en het verbeteren van operationele processen in onze bestaande vestigingen. Dit betekent dat jij (nieuwe) franchisenemers en het personeel in de winkel alle kneepjes van het vak gaat (bij)leren.

 

Opgesomd ga je, onder andere, de volgende dingen doen:

 • Trainen: jij gaat voor alle nieuwe winkels openingssupport geven en trainingen/workshops verzorgen.
 • Concept bewaken: jij zorgt dat zowel franchisenemer als zijn/haar operatie perfect opgeleid zijn en optimaal blijven presteren.
 • Relaties beheren: jij onderhoudt een positieve relatie met hoofdkantoor en franchisenemers en denkt mee over de ontwikkeling van de training binnen New York Pizza.
 • Coachen: jij inspireert en motiveert! Het doel is optimalisatie van de winkeloperatie en naleving van ons concept op winkel niveau.


Wat ga je daarmee bereiken?

Als jij je functie met veel plezier en succes weet uit te voeren, dan zorg jij dat New York Pizza op en top gemotiveerde en capabele franchisenemers en medewerkers heeft. De klanten van New York Pizza krijgen zo’n goede en fijne dienstverlening van/in de winkels dat ze telkens maar terug blijven komen voor meer!

 

Wat zoeken we in jou?

Wij hechten veel waarde aan onze mensen, we vinden het dan ook belangrijk dat nieuwe collega’s goed bij ons team en bedrijf passen. Wij zijn ambitieus en ondernemend; heb je een mooi idee? Go for it! Hiërarchie is bij ons niet belangrijk, de deur staat altijd open voor elkaar en iedereen kent elkaar bij naam. Voor deze functie is het verder belangrijk dat je:

 • Beschikt over het vermogen om de juiste aanpak per persoon toe te passen;
 • Energie haalt uit het ontwikkelen van mensen;
 • Het leuk vindt om op veel verschillende locaties te werken en veel onderweg te zijn.

Vereisten

Wat krijg je van ons?

Ons pizzadeeg is lekker, maar met de toevoeging van de beste ingrediënten wordt het alleen maar beter. Deze toppings hebben we voor jou:

 • Geld uiteraard, want ook jij moet eten. Om nog extra tegemoet te komen in die eerste levensbehoefte krijg je 25% korting op al je bestellingen bij New York Pizza.
 • Een sterk team. Dat geldt voor het hele bedrijf, en ook jouw team is er zeker één om over naar huis te schrijven. Samen met Jordy, Lysanne, Mark en Steffen vorm je het Trainers team.
 • 25 verlofdagen.
 • Bedrijfsauto, laptop en telefoon.
 • Pensioenregeling en collectieve ziektekostenregeling.
 • Gezamenlijke lunch, regelmatig met pizza proeven.
 • Opleidingsbudget.
 • Hele gezellige borrels en feestjes. Zo gingen we al eens met het hele team naar Ibiza en vierden we ons 25-jarig bestaan in het Scheepvaartmuseum.
 • Work hard, play hard. Voor de ontspanning hebben we een basketbalmachine, flipperkast, tafeltennistafel en binnenkort ook onze eigen gym!

 

Interesse?

Solliciteer direct of neem contact op met Amber Brandt (Manager Operations) via amber.brandt@newyorkpizza.nl of 020-3473880 als je eerst meer informatie wil.

 

Dit is onze procedure voor alle sollicitanten die matchen met onze vacatures:

 1. Jij solliciteert, top! Je ontvangt een bevestiging zodat je weet dat we je sollicitatie hebben ontvangen.
 2. Wij bellen jou, om even telefonisch kennis te maken met je en je uit te nodigen voor een gesprek bij ons op kantoor.
 3. Je komt langs voor een eerste gesprek, waarin wij én jij kunnen aftasten of die match er echt is.
 4. Je komt nog een keer langs voor een gesprek, zodat we er echt zeker van zijn dat we bij elkaar passen.
 5. Je maakt kennis met de CEO tijdens een derde gesprek. 
 6. Je ontvangt van ons een aanbod, nu zijn we heel dichtbij!
 7. Je gaat op assessment, de laatste check of wij de ware zijn voor jou en jij voor ons. Ondertussen bellen wij een referent die jij hebt opgegeven.
 8. YEAH! We zijn er uit, we gaan samenwerken. Nu gaat het avontuur pas echt beginnen.

 

BELANGRIJK – BIJZONDERE SITUATIE IN VERBAND MET CORONA-VIRUS

In verband met de bijzondere situatie waar we ons momenteel allemaal in bevinden, kan het zijn dat de sollicitatieprocedure anders verloopt dan gebruikelijk. Het kan bijvoorbeeld wat langer duren voordat je een reactie ontvangt op je sollicitatie. Daarnaast zorgen we ervoor dat ieders veiligheid en gezondheid voorop staat, en proberen we zoveel mogelijk te werken met video bellen.

We hopen op je begrip hiervoor!


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.