CRM Marketeer

Omschrijving

CRM Marketeer

Fulltime | Amstelveen


Wie een keer bij New York Pizza heeft besteld of gegeten, merkt meteen dat alles bij ons draait om smaak. Niet voor niets is New York Pizza al sinds de oprichting in 1993 dé smaakmaker van Nederland, met inmiddels meer dan 200 vestigingen. Vanuit ons hoofdkantoor in Amstelveen ondersteunen we de vestigingen en zijn we constant bezig om beter te worden en verder te groeien. We zoeken een CRM Marketeer die ons hierbij gaat helpen.


Wat ga je doen?

Als CRM Marketeer ga je je bezig houden met zowel de CRM als de optimalisatie van e-mailmarketing. Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van de contactstrategie op basis van data segmentatie.

Opgesomd ga je, onder andere, de volgende dingen doen:

 • segmenteren op basis van CRM, e-mail en DMP data;
 • definiëren, evalueren en optimaliseren van (e-mail) use cases en opzetten van nieuwe triggers;
 • het DMP en het e-mailplatform beheren;
 • e-mailplanningen opstellen en zorgen voor een goede uitvoering en verzending hiervan.


Wat ga je daarmee bereiken?

Als jij je functie met veel plezier en succes weet uit te voeren, dan weten we dankzij jou onze klanten allemaal op een persoonlijke manier te bereiken met een voor hen relevante boodschap via het juiste kanaal. Dankzij jou hebben we New York Pizza-fans die we iedere keer weer op verrassende wijze kunnen verblijden!

Vereisten

Wat zoeken we in jou?

Wij hechten veel waarde aan onze mensen, we vinden het dan ook belangrijk dat nieuwe collega’s goed bij ons team en bedrijf passen. Wij zijn ambitieus en ondernemend; heb je een mooi idee? Go for it! Hiërarchie is bij ons niet belangrijk, de deur staat altijd open voor elkaar en iedereen kent elkaar bij naam. Voor deze functie is het verder belangrijk dat je:

 • een analytische mindset hebt;
 • verschillende specialismen bij elkaar weet te brengen;
 • ervaring hebt met Relay42 en bij voorkeur ook Clang of een vergelijkbare e-mailtool;
 • 1-3 jaar werkervaring hebt in een vergelijkbare functie;


Wat krijg je van ons?

Ons pizzadeeg is lekker, maar met de toevoeging van de beste ingrediënten wordt het alleen maar beter. Deze toppings hebben we voor jou:

 • Geld uiteraard, want ook jij moet eten. Om nog extra tegemoet te komen in die eerste levensbehoefte krijg je 25% korting op al je bestellingen bij New York Pizza.
 • Een sterk team. Dat geldt voor het hele bedrijf, en ook jouw team is er zeker één om over naar huis te schrijven. Samen met Joost, Eva, Naomi, Denise, Danielle, Anne, Renske, Caitlin, Athalia en Femke vorm je het Marketing team
 • Reiskostenvergoeding, pensioenregeling en collectieve ziektekostenregeling.
 • Gezamenlijke lunch, regelmatig met pizza proeven.
 • Opleidingsbudget.
 • Hele gezellige borrels en feestjes. Zo gingen we al eens met het hele team naar Ibiza en vierden we ons 25-jarig bestaan in het Scheepvaartmuseum.
 • Work hard, play hard. Voor de ontspanning hebben we een basketbalmachine, flipperkast, tafeltennistafel en binnenkort ook onze eigen gym!


Interesse?

Solliciteer direct of neem contact op met Joost Geurtsen (Directeur Marketing) via joost.geurtsen@newyorkpizza.nl of 020-347 3880 als je eerst meer informatie wil.

Dit is onze procedure voor alle sollicitanten die matchen met onze vacatures:

 1. Jij solliciteert, top! Je ontvangt een bevestiging zodat je weet dat we je sollicitatie hebben ontvangen.
 2. Wij bellen jou, om even telefonisch kennis te maken met je en je uit te nodigen voor een gesprek bij ons op kantoor.
 3. Je komt langs voor een eerste gesprek, waarin wij én jij kunnen aftasten of die match er echt is.
 4. Je komt nog een keer langs voor een gesprek, zodat we er echt zeker van zijn dat we bij elkaar passen.
 5. Je ontvangt van ons een aanbod, nu zijn we heel dichtbij!
 6. Je gaat op assessment, de laatste check of wij de ware zijn voor jou en jij voor ons. Ondertussen bellen wij een referent die jij hebt opgegeven.
 7. YEAH! We zijn er uit, we gaan samenwerken. Nu gaat het avontuur pas echt beginnen.