Customer Service Medewerker

Omschrijving

40 - 32 uur per week


Als Customer Service Medewerker ben jij de spil in het web tussen de (internationale) klanten, franchisenemers, transport, sales, finance, warehouse en productie. Want everyone wants a piece of our pizza pie! Wij zijn dé specialist voor deeg- en pizzaproducten voor de foodservice markt in Europa. Wij leveren namelijk naast deeg voor New York Pizza ook aan een breed scala van klanten binnen en buiten Europa. Vanuit ons kantoor in Amstelveen leiden we alles in goede banen en zoeken we continue naar nieuwe kansen. Wegens uitbreiding van ons team zoeken we een Customer Service Medewerker.

Wat ga je doen?

Als customer service medewerker neem je telefoongesprekken aan en beantwoord je verschillende soorten e-mails. Dit kunnen vragen, opmerkingen of klachten zijn. Deze registreer je en handel je vervolgens op correcte wijze af. Naast het klantcontact ben je bezig met administratieve taken, zoals facturatie, rapportages en gegevensbeheer.

Opgesomd ga je, onder andere, de volgende dingen doen:

 • Je zorgt dat dagelijks alle orders op de juiste wijze in de systemen worden gezet
 • Je zorgt dat vragen en klachten op de juiste wijze worden geregistreerd en afgehandeld
 • Je fungeert als het eerste aanspreekpunt voor klanten, zowel intern als extern

Wat ga je daarmee bereiken?

Als jij je functie met veel plezier en succes weet uit te voeren, dan zorg jij ervoor dat de (inter-) nationale klanten altijd op de hoogte zijn van wat er speelt en dat hun klachten professioneel afgehandeld worden. Met jouw hulp kunnen alle consumenten weer van een overheerlijk stukje pizza genieten!

Vereisten

Wat zoeken we in jou?

Wij hechten veel waarde aan onze mensen, we vinden het dan ook belangrijk dat nieuwe collega’s goed bij ons team en bedrijf passen. Wij zijn ambitieus en ondernemend; heb je een mooi idee? Go for it! Hiërarchie is bij ons niet belangrijk, de deur staat altijd open voor elkaar en iedereen kent elkaar bij naam. Voor deze functie is het verder belangrijk dat je:

 • Minimaal MBO denk- en werk niveau hebt;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal hebt;
 • Een dienstverlenende instelling hebt;
 • Kennis van MS Office meebrengt;
 • Beschikbaar op vrijdag.

Wat krijg je van ons?

Ons pizzadeeg is lekker, maar met de toevoeging van de beste ingrediënten wordt het alleen maar beter. Deze toppings hebben we voor jou:

 • Geld uiteraard, want ook jij moet eten. Om nog extra tegemoet te komen in die eerste levensbehoefte krijg je 25% korting op al je bestellingen bij New York Pizza.
 • Een sterk team. Dat geldt voor het hele bedrijf, en ook jouw team is er zeker één om over naar huis te schrijven. Samen met Anneke, Ryan, Monique, Suzanne, Jhenly, Stephanie en Kimberly vorm je het Customer Service team.
 • 25 verlofdagen + kans op drie bonus verlofdagen, bij een fulltime dienstverband.
 • Reiskostenvergoeding, pensioenregeling en collectieve ziektekostenregeling.
 • Gezamenlijke lunch, regelmatig met pizza proeven.
 • Hele gezellige borrels en feestjes. Zo gingen we al eens met het hele team naar Ibiza en vierden we ons 25-jarig bestaan in het Scheepvaartmuseum.
 • Work hard, play hard. Voor de ontspanning hebben we een basketbalmachine, flipperkast, tafeltennistafel en onze eigen gym!

Interesse?

Solliciteer direct of neem contact op met Kimberly John via kimberly.john@europizzaproducts.nl of 06-15216117 als je eerst meer informatie wil.

Dit is onze procedure voor alle sollicitanten die matchen met onze vacatures:

 1. Jij solliciteert, top! Je ontvangt een bevestiging zodat je weet dat we je sollicitatie hebben ontvangen.
 2. Wij bellen jou, om even telefonisch kennis te maken met je en je uit te nodigen voor een gesprek bij ons op kantoor.
 3. Je komt langs voor een eerste gesprek, waarin wij én jij kunnen aftasten of die match er echt is.
 4. Je komt nog een keer langs voor een gesprek, zodat we er echt zeker van zijn dat we bij elkaar passen.
 5. Je ontvangt van ons een aanbod, nu zijn we heel dichtbij!
 6. Je gaat op assessment, de laatste check of wij de ware zijn voor jou en jij voor ons. Ondertussen bellen wij een referent die jij hebt opgegeven.
 7. YEAH! We zijn er uit, we gaan samenwerken. Nu gaat het avontuur pas echt beginnen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.