Gastvrouw / Gastheer in de keuken

Omschrijving

Wie een keer bij New York Pizza heeft besteld of gegeten, merkt meteen dat alles bij ons draait om smaak. Niet voor niets is New York Pizza al sinds de oprichting in 1993 dé smaakmaker van Nederland, met inmiddels meer dan 230 vestigingen. Vanuit ons hoofdkantoor in Amstelveen ondersteunen we de vestigingen en zijn we constant bezig om beter te worden en verder te groeien. We zoeken voor ons hoofdkantoor een collega met passie voor food, een echte gastvrouw / gastheer in de keuken.


Wat ga je doen?

Je houdt van eten en bent een echte foodie. Met jouw passie voor food zorg jij ervoor dat het onze medewerkers aan niets ontbreekt, tijdens het gezellige en (gezonde) lunchmoment op de dag. Jij bent het gezicht en de gezelligheid tijdens de lunch. Je verzorgt een volledige en (gezonde) lunch, waarbij we elke dag een vers gerecht toevoegen, bijvoorbeeld, een verse salade of een mooie visschotel. Gedurende de lunch zorg jij dat alles netjes aangevuld blijft en daarna is het jouw taak om de keuken weer helemaal netjes spic en span achter te laten. Daarnaast zou het top zijn als je flexibel genoeg bent om zo af en toe bij te springen ter ondersteuning van de Office Assistente, mocht een van de collega’s een keer later zijn. Het gaat hierbij met name om het aannemen van de centrale telefoon, als back-up.


Wat ga je daarmee bereiken?

Jij bent de gastvrouw / gastheer in de keuken en dat straal je ook uit. Iedereen heeft zin in de lunch, om met elkaar bij te kletsen en heel even weg te zijn van de drukke werkplek. Na de lunch kan iedereen weer opgeladen aan de slag!

Vereisten

Wat zoeken we in jou?

Je bent bij voorkeur beschikbaar voor 5 dagen per week tussen 11.00 en 14.00 uur.


Wij hechten veel waarde aan onze mensen, we vinden het dan ook belangrijk dat nieuwe collega’s goed bij ons team en bedrijf passen. Wij zijn ambitieus en ondernemend; heb je een mooi idee? Go for it! Hiërarchie is bij ons niet zo belangrijk, de deur staat altijd open voor elkaar en iedereen kent elkaar bij naam. Voor deze functie is het verder belangrijk dat je:

 • ervaring hebt in de catering/horeca;
 • je verantwoordelijk voelt, betrouwbaar bent en zelfstandig kunt werken;
 • flexibel inzetbaar bent;
 • representatief en servicegericht bent;
 • hygiëne net zo belangrijk vindt als wij.


Wat krijg je van ons?

Ons pizzadeeg is lekker, maar met de toevoeging van de beste ingrediënten wordt het alleen maar beter. Deze toppings hebben we voor jou:

 • Geld uiteraard, want ook jij moet eten. Om nog extra tegemoet te komen in die eerste levensbehoefte krijg je 25% korting op al je bestellingen bij New York Pizza.
 • Een sterk team. Dat geldt voor het hele bedrijf, en ook jouw team is er zeker één om over naar huis te schrijven. 
 • 25 verlofdagen + kans op drie bonus verlofdagen bij een fulltime dienstverband.
 • Reiskostenvergoeding, pensioenregeling en collectieve ziektekostenregeling.
 • Hele gezellige borrels en feestjes. Zo gingen we al eens met het hele team naar Ibiza en vierden we ons 25-jarig bestaan in het Scheepvaartmuseum.
 • Work hard, play hard. Voor de ontspanning hebben we een basketbalmachine, flipperkast, tafeltennistafel en ook onze eigen gym!


Interesse?

Solliciteer direct of neem contact op met Ingrid van Ommeren (Executive Assistent) via office@newyorkpizza.nl als je eerst meer informatie wil.


Dit is onze procedure voor alle sollicitanten die matchen met onze vacatures:

 1. Jij solliciteert, top! Je ontvangt een bevestiging zodat je weet dat we je sollicitatie hebben ontvangen.
 2. Wij bellen jou, om even telefonisch kennis te maken met je en je uit te nodigen voor een gesprek bij ons op kantoor.
 3. Je komt langs voor een eerste gesprek, waarin wij én jij kunnen aftasten of die match er echt is.
 4. Je komt nog een keer langs voor een gesprek, zodat we er echt zeker van zijn dat we bij elkaar passen.
 5. Je ontvangt van ons een aanbod, nu zijn we heel dichtbij!
 6. YEAH! We zijn er uit, we gaan samenwerken. Nu gaat het avontuur pas echt beginnen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.