Internationaal Accountmanager

Omschrijving

Everyone wants a piece of our pizza pie!

Onze deegfabriek en totaalleverancier, Euro Pizza Products, is een groeiend bedrijf met een focus op de lange termijn en met ambitie om over de hele wereld te leveren. Om deze reden is er in ons hechte salesteam een positie vrij gekomen voor een International Accountmanager.

 

Wat ga je precies doen?

In deze functie heb je de unieke mogelijkheid om met eigen initiatief en ondernemerschap de complexe en relatief lange salestrajecten tot een succes te maken.


Als commerciële ondernemer bezit je een gedegen hoeveelheid assertiviteit en gedrevenheid om samen met je directe collega’s en de Sales Director de internationale markt verder te veroveren. Engels spreken is voor jou een eitje, bij voorkeur spreek je nog een vreemde taal en je maakt makkelijk contact in een zeer breed klantportfolio. Daarnaast hou je van reizen, want ongeveer 25% van je tijd ben je aan het werk op externe locaties in Nederland en het (verre) buitenland.


In deze uitdagende functie ben je voornamelijk bezig met:

  • Relatiemanagement van nieuwe klanten en relatiebeheer van bestaande klanten. We willen namelijk groeien, maar onze bestaande klanten zijn net zo belangrijk;
  • Sales en accountplannen. Je bent o.a. verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitwerking hiervan, het volgen van ontwikkelingen van huidige en nieuwe klanten, het managen van mogelijkheden in de sales pipeline en het volgen van + adviseren op basis van ontwikkelingen in de markt;
  • Registratie en rapportage; wellicht minder spannend, maar wel essentieel. Denk aan het opmaken van bezoekverslagen, periodieke rapportages, vastleggen van gemaakte afspraken en voorwaarden, et cetera. 

Vereisten

Wat verwachten we van jou?

Wat we voorop willen stellen is dat jij een match bent met ons bedrijf en jouw collega’s. Dat betekent vanzelfsprekend dus ook dat jij een echte foodie bent, je bent gek op pizza’s en de bijbehorende producten die je onze relaties biedt en weet dit ook uit te stralen!


Onze ideale kandidaat is daarnaast een echt salestalent met verantwoordelijkheidsgevoel. Jij wil het verschil gaan maken, en daar zet je je sterk ondernemende houding voor in – je bent nieuwsgierig en hands on, jij wacht niet af.


Wat we verder belangrijk vinden:

  • Je hebt HBO/WO werk- en denkniveau;
  • Je beschikt over 2-5 jaar totale werkervaring, waarvan bij voorkeur 2 jaar B2B sales ervaring;
  • Je hebt een succesvol track record in het acquireren van nieuwe zakelijke klanten;
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Bij voorkeur beheers je ook nog een 3e taal (en 4e taal);
  • Je krijgt energie van internationale reizen en klantbezoeken.


Maar wie is Euro Pizza Products eigenlijk?

In 1993 is Euro Pizza Products (EPP) opgericht als groothandel en deegfabrikant van New York Pizza. Sinds de start is het klantenportfolio van EPP uitgebreid naar retailers, cateraars, vliegvelden, de Jamie Oliver Restaurant Group en nog meer. EPP is nog altijd de exclusieve leverancier van New York Pizza. 


In een gloednieuwe fabriek wordt het essentiële onderdeel van de pizza geproduceerd. Om klanten een totaaloplossing te kunnen bieden, heeft EPP tevens pizzasaus, kaas, toppings en verschillende pizza bodems in het portfolio. De klanten bevinden zich inmiddels in meer dan 17 landen, binnen en buiten Europa, en er is een grote ambitie om dit de komende tijd te blijven uitbouwen!

 

Last but certainly not least: Wat hebben wij jou te bieden?

Wij bieden een uitdagende functie binnen een succesvol, dynamisch en informeel bedrijf. Alle kansen voor jouw carrière liggen bij ons open, er is geen uitgestippelde route. Als jij succesvol bent, ontstaan deze kansen automatisch. Wij hebben veel aandacht voor (de ontwikkeling van) onze medewerkers en bieden een goed salaris en goede arbeidsvoorwaarden. Het salaris wordt bepaald op basis van kennis en ervaring, en wordt aangevuld met een variabele beloning. Je krijgt de beschikking over een leaseauto, laptop en telefoon.


In deze functie rapporteer je aan de Managing Director. De standplaats voor deze functie is Amstelveen. Het betreft een functie voor 40 uur per week. 


Een assessment maakt deel uit van de selectieprocedure. Wij ontvangen bij je sollicitatie graag de contactgegevens van minimaal één referent.


Interesse?

Herken jij in jezelf de ideale kandidaat? Solliciteer dan direct! 


Als je eerst meer informatie wil over de functie of Euro Pizza Products kun je contact opnemen met Leonie Schooten, Commercial Assistant bij Euro Pizza Products (T 020-3473888).