(Junior) Formule Specialist

Omschrijving

(Junior) Formule Specialist

Fulltime ž| Amstelveen

Wie een keer bij New York Pizza heeft besteld of gegeten, merkt meteen dat alles bij ons draait om smaak. Niet voor niets is New York Pizza al sinds de oprichting in 1993 dé smaakmaker van Nederland, met inmiddels meer dan 200 vestigingen. Vanuit ons hoofdkantoor in Amstelveen ondersteunen we de vestigingen en zijn we constant bezig om beter te worden en verder te groeien. We zoeken een (Junior) Formule Specialist die ons hierbij gaat helpen.


Wat ga je doen?

Als (Junior) Formule Specialist ga je je bezig houden met een uniforme uitstraling van onze vestigingen en het juist toepassen van al onze richtlijnen op ieder operationeel vlak. Je ondersteunt met jouw werk de Franchise Consultants.

Opgesomd ga je, onder andere, de volgende dingen doen:

 • Kwaliteit en concept bewaking door middel van het controleren van vestigingen op gebied van uitstraling en operationele processen;
 • Nauw contact onderhouden met de Franchise Consultants om jouw bevindingen te delen;
 • Iedere vestiging 2x per jaar bezoeken om te beoordelen of er vooruitgang is geboekt sinds jouw eerdere bezoek.
 • Franchisenemers inspireren en motiveren om operatie en concept in de vestigingen te optimaliseren.


Wat ga je daarmee bereiken?

Als jij je functie met veel plezier en succes weet uit te voeren, dan herkent iedere (potentiële) consument iedere New York Pizza vestiging direct aan haar uniforme uitstraling. Commercieel gezien in het gebruik van de juiste marketingmaterialen, maar ook uniformiteit qua bereiding van onze perfecte pizza’s, de uitstraling van onze koeriers en onze pizzaiolo’s en de vervoersmiddelen die gebruikt worden om bij onze klant te bezorgen. Mede dankzij jouw werk weten onze klanten dat ze bij het zien van ons logo de beste service en de beste pizza's kunnen verwachten; jij zorgt voor fans!

Vereisten

Wat zoeken we in jou?

Wij hechten veel waarde aan onze mensen, we vinden het dan ook belangrijk dat nieuwe collega’s goed bij ons team en bedrijf passen. Wij zijn ambitieus en ondernemend; heb je een mooi idee? Go for it! Hiërarchie is bij ons niet belangrijk, de deur staat altijd open voor elkaar en iedereen kent elkaar bij naam. Voor deze functie is het verder belangrijk dat je:

 • Veel wil en kan leren, je bent een starter in het werkgebied en wil je graag ontwikkelen; 
 • Scherp en opmerkzaam bent. Er ontgaat jou geen enkel detail;
 • Nauwkeurig werkt. Je documenteert alles feilloos t.b.v. onze eigen organisatie, maar ook voor onze franchisenemers;
 • Organisatorisch sterk bent. Je bent verantwoordelijk voor je eigen planning.
 • Een afgeronde MBO-opleiding hebt. 


Wat krijg je van ons?

Ons pizzadeeg is lekker, maar met de toevoeging van de beste ingrediënten wordt het alleen maar beter. Deze toppings hebben we voor jou:

 • Geld uiteraard, want ook jij moet eten. Om nog extra tegemoet te komen in die eerste levensbehoefte krijg je 25% korting op al je bestellingen bij New York Pizza.
 • Een sterk team. Dat geldt voor het hele bedrijf, en ook jouw team is er zeker één om over naar huis te schrijven. Samen met Amber, Cees, Emma, Jordy, Lysanne, Robbert, Saban, Stefan, Tom, Wilbert en Benjamin vorm je het Operations team.
 • 25 verlofdagen.
 • Bedrijfsautolaptop en telefoon.
 • Pensioenregeling en collectieve ziektekostenregeling.
 • Gezamenlijke lunch, regelmatig met pizza proeven.
 • Opleidingsbudget.
 • Hele gezellige borrels en feestjes. Zo gingen we al eens met het hele team naar Ibiza en vierden we ons 25-jarig bestaan in het Scheepvaartmuseum.
 • Work hard, play hard. Voor de ontspanning hebben we een basketbalmachine, flipperkast, tafeltennistafel en binnenkort ook onze eigen gym!


Interesse?

Solliciteer direct of neem contact op met Benjamin Holdijk (Manager Operations) Benjamin.Holdijk@newyorkpizza.nl of 06-46048414 als je eerst meer informatie wil.

Dit is onze procedure voor alle sollicitanten die matchen met onze vacatures:

 1. Jij solliciteert, top! Je ontvangt een bevestiging zodat je weet dat we je sollicitatie hebben ontvangen.
 2. Wij bellen jou, om even telefonisch kennis te maken met je en je uit te nodigen voor een gesprek bij ons op kantoor.
 3. Je komt langs voor een eerste gesprek, waarin wij én jij kunnen aftasten of die match er echt is.
 4. Je komt nog een keer langs voor een gesprek, zodat we er echt zeker van zijn dat we bij elkaar passen.
 5. Je ontvangt van ons een aanbod, nu zijn we heel dichtbij!
 6. Je gaat op assessment, de laatste check of wij de ware zijn voor jou en jij voor ons. Ondertussen bellen wij een referent die jij hebt opgegeven.
 7. YEAH! We zijn er uit, we gaan samenwerken. Nu gaat het avontuur pas echt beginnen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.