Manager Operations

Omschrijving

MANAGER OPERATIONS

Fulltime ž| Amstelveen


Wie een keer bij New York Pizza heeft besteld of gegeten, merkt meteen dat alles bij ons draait om smaak. Niet voor niets is New York Pizza al sinds de oprichting in 1993 dé smaakmaker van Nederland, met inmiddels meer dan 210 vestigingen. Vanuit ons hoofdkantoor in Amstelveen ondersteunen we de vestigingen en zijn we constant bezig om beter te worden en verder te groeien.

Vanwege onze sterke groei als franchiseorganisatie de afgelopen jaren en de groei welke wij nog voor ogen hebben, zijn wij opzoek naar een Manager Operations die ons hierbij gaat helpen.


Wat ga je doen?

Als Manager Operations ga je je bezig houden om samen met je team de kwaliteit en service in de keten telkens op een hoger niveau te krijgen. Dit doe je het merendeel van je tijd in het land en niet op kantoor, je gaat zelf of samen met je team op pad.

Jouw team bestaat uit 3 Franchise Consultants en 3 Corporate Trainers. Samen met hen span je je dagelijks in om de operatie, ondersteuning en omzetten van de winkels te optimaliseren. Telkens leg je de lat iets hoger, waardoor de performance van de winkels beter wordt en uiteindelijk presteren op de door jouw beoogde doelstelling.

Je bent met je team bezig om de New York Pizza formule optimaal en eenduidig in het land te presenteren en je weet een goede relatie op te bouwen met onze franchise ondernemers. Daarnaast is het ook jouw taak om jouw teamleden aan te sturen, te begeleiden, te motiveren, te coachen en te inspireren om dagelijks het maximale uit zichzelf te halen.


Wat ga je daarmee bereiken?

Als jij je functie met veel plezier en succes weet uit te voeren, dan zorg jij dat jouw teamleden New York Pizza ademen en iedere dag met een glimlach in de vestigingen staan om, samen met de franchise ondernemers, het beste resultaat voor elkaar te boksen. Jij geeft leiding en inspireert je team. Dankzij jouw inzet floreert New York Pizza en weten onze pizza’s ieder hart in Nederland te bereiken.

Vereisten

Wat zoeken we in jou?

Wij hechten veel waarde aan onze mensen, we vinden het dan ook belangrijk dat nieuwe collega’s goed bij ons team en bedrijf passen. Wij zijn ambitieus en ondernemend; heb je een mooi idee? Go for it! Hiërarchie is bij ons niet belangrijk, de deur staat altijd open voor elkaar en iedereen kent elkaar bij naam. Voor deze functie is het verder belangrijk dat je:


 • Commercieel bent ingesteld; je weet de beschikbare data te gebruiken voor het bepalen van actieplannen en zoekt altijd naar innovatieve oplossingen;
 • Goed bent in relatiebeheer; jij weet altijd de schakel te zijn en de vertaalslag te maken tussen het hoofdkantoor en de franchise ondernemer, waarbij je beide belangen in het oog weet te houden;
 • Ervaring hebt in een leidinggevende positie en begrijpt wat het inhoudt om teams te motiveren en inspireren het beste uit zichzelf te halen;
 • Een doorzetter bent, je bent pas klaar als jij je doel bereikt hebt;
 • Het leuk vindt om het merendeel van je tijd in het land aanwezig te zijn om winkels en franchise ondernemers te bezoeken.
 • Beseft dat onze winkels geopend zijn van 16:00 tot 22:30 uur, 7 dagen in de week, wat dus inhoudt dat tijdens deze uren de meeste werkuren gemaakt worden;
 • Minimaal een afgeronde Hbo-opleiding hebt;
 • Minimaal 5-10 jaar werkervaring in een soortgelijke functie hebt;
 • Eerder hebt gewerkt in een franchise- en/of horeca organisatie.


Wat krijg je van ons?

Ons pizzadeeg is lekker, maar met de toevoeging van de beste ingrediënten wordt het alleen maar beter. Deze toppings hebben we voor jou:

 • Een marktconform salaris.
 • Een sterk en leuk team. Samen met Amber, Cees, Emma, Jordy, Lysanne, Robbert, Rosa, Saban, Stefan, Steffen, Tom en Wilbert vorm je het Operations & Training team.
 • 25 verlofdagen + mogelijke bonusdagen.
 • Bedrijfsauto, laptop, iPhone, pensioenregeling en collectieve ziektekostenregeling.
 • Gezamenlijke lunch, regelmatig met pizza proeven.
 • Opleidingsbudget.
 • Een gezellige en leuke werkomgeving op het hoofdkantoor.
 • Ontspanning naast het werk, zoals gezellige borrels en feestjes. Zo gingen we al eens met het hele team naar Ibiza en vierden we ons 25-jarig bestaan in het Scheepvaartmuseum.
 • Voor de ontspanning op kantoor hebben we een basketbalmachine, flipperkast en tafeltennistafel staan, en nu bouwen wij aan onze eigen New York Pizza HQ gym!


Interesse?

Solliciteer direct of neem contact op met Fleur Beekes (Management Assistent Operations & Development) via fleur.beekes@newyorkpizza.nl of bel 020-3473880 als je eerst meer informatie wilt.

Dit is onze procedure voor alle sollicitanten die matchen met onze vacatures:

 1. Jij solliciteert. Je ontvangt een bevestiging zodat je weet dat we je sollicitatie hebben ontvangen.
 2. Wij proberen binnen 14 dagen contact met je op te nemen, hierbij geven we aan of we je uitnodigen voor een gesprek of dat wij helaas geen match zien tussen jou en ons.
 3. Je komt langs voor een eerste gesprek, waarin wij én jij kunnen aftasten of die match er echt is.
 4. Je komt nog een keer langs voor een gesprek, zodat we er echt zeker van zijn dat we bij elkaar passen.
 5. Je ontvangt van ons een aanbod, nu zijn we heel dichtbij!
 6. Je gaat op assessment, de laatste check of wij de ware zijn voor jou en jij voor ons. Ondertussen bellen wij een referent die jij hebt opgegeven.
 7. Bij het behalen van je assessment en positieve referentie zijn we er uit, we gaan samenwerken. Nu gaat het avontuur pas echt beginnen.


BELANGRIJK – BIJZONDERE SITUATIE IN VERBAND MET CORONA-VIRUS

In verband met de bijzondere situatie waar we ons momenteel allemaal in bevinden, kan het zijn dat de sollicitatieprocedure anders verloopt dan gebruikelijk. Het kan bijvoorbeeld wat langer duren voordat je een reactie ontvangt op je sollicitatie. Daarnaast zorgen we ervoor dat ieders veiligheid en gezondheid voorop staat, en proberen we zoveel mogelijk te werken met video bellen.

We hopen op je begrip hiervoor!


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.