Regiomanager (regio Den Haag e.o.)

Omschrijving

REGIOMANAGER

Fulltime ž| Regio Den Haag | Hoofdkantoor Amstelveen

Wie een keer bij New York Pizza heeft besteld of gegeten, merkt meteen dat alles bij ons draait om smaak. Niet voor niets is New York Pizza al sinds de oprichting in 1993 dé smaakmaker van Nederland, met inmiddels meer dan 220 vestigingen. Vanuit ons hoofdkantoor in Amstelveen ondersteunen we de vestigingen en zijn we constant bezig om beter te worden en verder te groeien.

Vanwege onze sterke groei als franchiseorganisatie de afgelopen jaren en de groei welke wij nog voor ogen hebben, zijn wij opzoek naar een Regiomanager, bij ons intern bekend onder de naam Franchise Consultant, die ons hierbij gaat helpen.


Wat ga je doen?

Als Regiomanager ben jij het eerste aanspreekpunt binnen jouw rayon. Je bent werkzaam voor de Franchisegever, maar behartigt ook de belangen van de ondernemers uit jouw rayon. Het doel van de functie is te omschrijven als het optimaliseren van omzet en rendement uit het toegewezen rayon middels het aansturen van de ondernemers en het toezien op en een correcte uitvoering van de New York Pizza formule.

Je bent verantwoordelijk voor verschillende zaken op het gebied van concept bewaking, relatiebeheer, coaching en op commercieel gebied. Denk aan:

 • Aansturen op het behalen van KPI’s en rendement;
 • Bewaken en handhaven van de uitvoering van het NYP concept, o.a. door middel van bezoeken en proactief actie ondernemen bij afwijkingen;
 • Ontwikkelen en onderhouden van positieve relaties met de franchisenemers in jouw rayon en het hoofdkantoor;
 • Ondersteuning bieden bij de ontwikkeling van het franchiseprogramma en de jaarplannen;


Wat ga je daarmee bereiken?

Als jij je functie met veel plezier en succes weet uit te voeren, dan zorg jij dat New York Pizza fans in het hele land de beste pizza’s, kwaliteit en service krijgen die zij verdienen. Jij bereikt dit door franchisenemers iedere dag weer met volle enthousiasme te begeleiden, coachen, inspireren en motiveren. Everybody happy!

Vereisten

Wat zoeken we in jou?

Wij hechten veel waarde aan onze mensen, we vinden het dan ook belangrijk dat nieuwe collega’s goed bij ons team en bedrijf passen. Wij zijn ambitieus en ondernemend; heb je een mooi idee? Go for it! Hiërarchie is bij ons niet belangrijk, de deur staat altijd open voor elkaar en iedereen kent elkaar bij naam. Voor deze functie is het verder belangrijk dat je:

 • beschikt over een flinke dosis motivatie en enthousiasme dat je zonder problemen weet over te brengen op anderen;
 • een ondernemend karakter hebt. Jij wacht niet af en ziet overal een uitdaging in;
 • weet hoe om te gaan met weerstand en dit weet om te buigen naar positieve vooruitgang;
 • nooit stil zit, je vindt het dan ook heerlijk om op verschillende locaties te werken;
 • een echte coach, een teambuilder en een leider bent;
 • HBO werk- en denkniveau hebt. Daarnaast is ervaring in de detailhandel, horeca of dienstverlenende sector een pré;
 • bereid bent variërende uren te werken in verband met de openingstijden van de New York Pizza vestigingen.


Wat krijg je van ons?

Ons pizzadeeg is lekker, maar met de toevoeging van de beste ingrediënten wordt het alleen maar beter. Deze toppings hebben we voor jou:

 • Geld uiteraard, want ook jij moet eten. Om nog extra tegemoet te komen in die eerste levensbehoefte krijg je 25% korting op al je bestellingen bij New York Pizza.
 • Een sterk team. Dat geldt voor het hele bedrijf, en ook jouw team is er zeker één om over naar huis te schrijven. Samen met Cees, Edwin, Elton, Emma, Jordy, Lysanne, Mark, Aurora, Rik, Rosa, Saban, Steffen, en Wilbert vorm je het Operations team.
 • 25 verlofdagen + kans op drie bonus verlofdagen.
 • Bedrijfsauto, laptop en iPhone.
 • Pensioenregeling en collectieve ziektekostenregeling.
 • Hele gezellige borrels en feestjes zodra het weer kan. Zo gingen we al eens met het hele team naar Ibiza en vierden we ons 25-jarig bestaan in het Scheepvaartmuseum.
 • Work hard, play hard. Voor de ontspanning hebben we een basketbalmachine, flipperkast, tafeltennistafel en onze eigen gym!


Interesse?

Solliciteer direct of neem contact op met Elton Dulder (Manager Operations) via elton.dulder@newyorkpizza.nl of 06-46048414 als je eerst meer informatie wil.

Dit is onze procedure voor alle sollicitanten die matchen met onze vacatures:

 1. Jij solliciteert, top! Je ontvangt een bevestiging zodat je weet dat we je sollicitatie hebben ontvangen.
 2. Wij bellen jou, om even telefonisch kennis te maken met je en je uit te nodigen voor een gesprek bij ons op kantoor.
 3. Je komt langs voor een eerste gesprek, waarin wij én jij kunnen aftasten of die match er echt is.
 4. Je komt nog een keer langs voor een gesprek, zodat we er echt zeker van zijn dat we bij elkaar passen.
 5. Je ontvangt van ons een aanbod, nu zijn we heel dichtbij!
 6. Je gaat op assessment, de laatste check of wij de ware zijn voor jou en jij voor ons. Ondertussen bellen wij een referent die jij hebt opgegeven.
 7. YEAH! We zijn er uit, we gaan samenwerken. Nu gaat het avontuur pas echt beginnen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.