Sales Manager - Euro Pizza Products

Omschrijving

Sales Manager

Fulltime ž| Amstelveen

Everyone wants a piece of our pizza pie! Bij Euro Pizza Products draait alles om pizza; wij zijn de specialist voor deeg- en pizzaproducten voor de foodservice markt in Europa. Wij zijn totaal leverancier voor New York Pizza en leveren aan een breed scala van klanten binnen en buiten Europa. Vanuit ons kantoor in Amstelveen leiden we alles in goede banen en zoeken we continue naar nieuwe kansen. We zoeken een Sales Manager die ons hierbij gaat helpen.


Wat ga je doen?

Als Sales Manager ga je je bezig houden met de sales van de Euro Pizza producten binnen bestaande en nieuwe markten en het voeren van relatiemanagement met als doel het afzetgebied voor Euro Pizza Products te optimaliseren. Daarnaast stuur je de Internationale Accountmanagers aan en ben je verantwoordelijk voor dit team.

Opgesomd ga je, onder andere, de volgende dingen doen:

 • Commercieel Management dat o.a. bestaat uit verantwoordelijkheid voor het behouden en verder uitbouwen van het organisatiemerk, met als doel het optimaliseren van omzet, rendement en de marktpositie.
 • Relatiemanagement van bestaande klanten. Je zorgt ervoor dat goodwill bij klanten wordt vastgehouden en verder wordt uitgebouwd.
 • New Business. Je bent verantwoordelijk voor een salesplan waarin potentiële nieuwe klanten helder in kaart zijn gebracht.


Wat ga je daarmee bereiken?

Als jij je functie met veel plezier en succes weet uit te voeren, dan zorg jij er samen met de Internationale Accountmanagers en de Commercial Assistant voor dat je bestaande klanten nog blijer worden, dat jij en je team er voor zorgen dat er nog meer klanten bij komen en je als coach de medewerkers motiveert en stimuleert hun werk goed uit te voeren. Met jouw inzet hebben we weer een stukje van de wereld verliefd gemaakt op pizza.

Vereisten

Wat zoeken we in jou?

Wij hechten veel waarde aan onze mensen. We vinden het dan ook belangrijk dat nieuwe collega’s goed bij ons team en bedrijf passen. Wij zijn ambitieus en ondernemend; heb je een mooi idee? Go for it! Hiërarchie is bij ons niet belangrijk, de deur staat altijd open voor elkaar en iedereen kent elkaar bij naam. Voor deze functie is het verder belangrijk dat:

 • Je een teamplayer bent en je team weet te inspireren en te motiveren.
 • Je HBO/WO werk- en denkniveau hebt.
 • Je beschikt over 5-7 jaar totale werkervaring als leidinggevende, waarvan bij voorkeur aan B2B sales ervaring.
 • Je beheersing van de Nederlandse en Engelse taal uitstekend is. Bij voorkeur beheers je ook een 3e taal.
 • Je energie krijgt van internationale reizen en klantbezoeken.

In deze functie rapporteer je aan de Managing Director. De standplaats voor deze functie is Amstelveen. Het betreft een functie voor 40 uur per week.


Last but certainly not least: Wat hebben wij jou te bieden?

Ons pizzadeeg is lekker, maar met de toevoeging van de beste ingrediënten wordt het alleen maar beter. Deze toppings hebben we voor jou:

 • Geld uiteraard, want ook jij moet eten. Om nog extra tegemoet te komen in die eerste levensbehoefte krijg je 25% korting op al je bestellingen bij New York Pizza.
 • Een sterk team. Dat geldt voor het hele bedrijf, en ook jouw team is er zeker één om over naar huis te schrijven. Samen met een vijftal Internationale Accountmanagers en een Commercial Assistent vorm je het Sales Team.
 • 25 verlofdagen.
 • Bedrijfsauto, pensioenregeling en collectieve ziektekostenregeling.
 • Gezamenlijke lunch, regelmatig met pizza proeven.
 • Opleidingsbudget.
 • Hele gezellige borrels en feestjes. Zo gingen we al eens met het hele team naar Ibiza en vierden we ons 25-jarig bestaan in het Scheepvaartmuseum.
 • Work hard, play hard. Voor de ontspanning hebben we een basketbalmachine, flipperkast, tafeltennistafel en binnenkort ook onze eigen gym!


Interesse?

Herken jij in jezelf de ideale kandidaat? Solliciteer direct! Als je eerst vragen hebt over de functie of over Euro Pizza Products kun je bij Bo Haasbroek (Management Assistent) terecht via bo.haasbroek@europizzaproducts.nl of +31 (0)6 29 38 08 65.

Dit is onze procedure voor alle sollicitanten die matchen met onze vacatures:

 1. Jij solliciteert, top! Je ontvangt een bevestiging zodat je weet dat we je sollicitatie hebben ontvangen.
 2. Wij bellen jou, om even telefonisch kennis te maken met je en je uit te nodigen voor een gesprek bij ons op kantoor.
 3. Je komt langs voor een eerste gesprek, waarin wij én jij kunnen aftasten of die match er echt is.
 4. Je komt nog een keer langs voor een gesprek, zodat we er echt zeker van zijn dat we bij elkaar passen.
 5. Je ontvangt van ons een aanbod, nu zijn we heel dichtbij!
 6. Je gaat op assessment, de laatste check of wij de ware zijn voor jou en jij voor ons. Ondertussen bellen wij een referent die jij hebt opgegeven.
 7. YEAH! We zijn er uit, we gaan samenwerken. Nu gaat het avontuur pas echt beginnen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.