Stagiair Online Marketing

Omschrijving

Stagiair Online Marketing

Fulltime ž| Amstelveen

 

Wie een keer bij New York Pizza heeft besteld of gegeten, merkt meteen dat alles bij ons draait om smaak. Niet voor niets is New York Pizza al sinds de oprichting in 1993 dé smaakmaker van Nederland, met inmiddels meer dan 210 vestigingen. Vanuit ons hoofdkantoor in Amstelveen ondersteunen we de vestigingen en zijn we constant bezig om beter te worden en verder te groeien.

Vanwege onze sterke groei als franchiseorganisatie de afgelopen jaren en de groei welke wij nog voor ogen hebben, zijn wij opzoek naar een Stagiair Online Marketing die ons hierbij gaat helpen.


Wat ga je doen?

Als Stagiair Online Marketing ga je je bezig houden met ondersteuning van diverse (online) marketing-, communicatie- en loyalty projecten. De ene week help jij onze Online Performance Marketeer met alles rondom de lokale campagnes. Van planning tot briefings en de laatste check. Jij coördineert dit allemaal. De andere week buig jij je over ons customer service programma. Je maakt de rapportages en bedenkt op basis daarvan hoe we onze service en pizza’s nog beter kunnen maken. Je vindt het leuk om je te verdiepen in de cijfers en kijkt graag mee hoe we hier het maximale uit kunnen halen.


Wat ga je daarmee bereiken?

Als jij je stage met veel plezier en succes weet uit te voeren, dan draag jij aan alle kanten je steentje bij. Jij zorgt voor goedlopende online campagnes, analyses, optimalisaties, blije klanten, blije franchisenemers en blije collega’s. Kortom, wat moeten wij zonder jou?

  Vereisten

  Wat zoeken we in jou?

  Wij hechten veel waarde aan onze mensen, we vinden het dan ook belangrijk dat nieuwe collega’s goed bij ons team en bedrijf passen. Wij zijn ambitieus en ondernemend; heb je een mooi idee? Go for it! Hiërarchie is bij ons niet belangrijk, de deur staat altijd open voor elkaar en iedereen kent elkaar bij naam. Voor deze stage is het verder belangrijk dat je:

  • een commerciële en ondernemende mindset hebt;
  • proactief bent en beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
  • goed werkt in een dynamische omgeving;
  • op zoek bent naar een echte meewerk-stage (3e of 4e jaars), of je gaat afstuderen en hebt een relevante stage opdracht;
  • idealiter een studie volgt (of bent afgestudeerd) in de richting PR/Media/(Online) Marketing of Commerciële Economie;
  • minimaal 3 maanden achtereenvolgend beschikbaar bent.


  Wat krijg je van ons?

  Ons pizzadeeg is lekker, maar met de toevoeging van de beste ingrediënten wordt het alleen maar beter. Deze toppings hebben we voor jou:

  • Een stage vergoeding uiteraard, want ook jij moet eten. Om nog extra tegemoet te komen in die eerste levensbehoefte krijg je 25% korting op al je bestellingen bij New York Pizza.
  • Een sterk team. Dat geldt voor het hele bedrijf, en ook jouw team is er zeker één om over naar huis te schrijven. Samen met Joost, Naomi, Denise, Danielle, Max, Femke, Anne, Jan-Joost, Caitlin en Eva vorm je het Marketing team.
  • 25 verlofdagen op jaarbasis bij een fulltime dienstverband.
  • Gezamenlijke lunch, regelmatig met pizza proeven.
  • Hele gezellige borrels en feestjes. Zo gingen we al eens met het hele team naar Ibiza en vierden we ons 25-jarig bestaan in het Scheepvaartmuseum.
  • Work hard, play hard. Voor de ontspanning hebben we een basketbalmachine, flipperkast, tafeltennistafel en onze eigen gym!


  Interesse?

  Solliciteer direct of neem contact op met Eva Abrahams (E-commerce Manager) via eva.abrahams@newyorkpizza.nl of 06-27874582 als je eerst meer informatie wil.

  Dit is onze procedure voor alle sollicitanten die matchen met onze vacatures:

  1. Jij solliciteert, top! Je ontvangt een bevestiging zodat je weet dat we je sollicitatie hebben ontvangen.
  2. Wij bellen jou, om even telefonisch kennis te maken met je en je uit te nodigen voor een gesprek bij ons op kantoor.
  3. Je komt langs voor een eerste gesprek, waarin wij én jij kunnen aftasten of die match er echt is.
  4. Je komt nog een keer langs voor een gesprek, zodat we er echt zeker van zijn dat we bij elkaar passen.
  5. Je ontvangt van ons een aanbod, nu zijn we heel dichtbij!
  6. YEAH! We zijn er uit, we gaan samenwerken. Nu gaat het avontuur pas echt beginnen.


  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.